Direktlänk till inlägg 1 januari 2010

Höstens lag i Premier League

Av Costanza - 1 januari 2010 13:13

Jag tänker enbart gå på kvalite då jag plockar ut laget och tänker inte ta med några överraskningar bara för överraskningens skull. Laget är obalanserat, det är jag medveten om. Men samtidigt måste jag göra så för att få med alla spelare jag vill få med. Kommer, som jag även gjorde i förra inlägget, länka varje namn till en speciell video.


Målvakt = Mark Schwarzer (back-up Petr Cech)


Nobbade Bayern och Juve när hans kontrakt gick ut med Middlesbrough 2008  och valde Fulham istället. Har sedan flytten till Fulham varit en av Premier Leagues bästa målvakter och i mitt tycke har han tom varit den bästa målvakten hittills under denna säsong.


Högerback = Branislav Ivanovic (back-up Glen Johnson)


Inte världens mest spektakulära back men Ivanovic har varit fruktansvärt effektiv denna höst. Blandar stenhårda tacklingar med grymma överlappningar och det ryktas att Chelseafans har glömt bort den portugisiske virvelvinden Bosingwas existens  efter Ivanovic briljanta höst.


Mittback 1 = Thomas Vermaelen (back-up Ricardo Carvallho)


Årets nyförvärv? Har spelat fläckfritt sedan första matchen och var exakt den spelartyp Arsenal behövde. Utmärkt passningspel, bra huvudspel, vältajmade tacklingar samt en vinnarskalle som få gör att Vermaelen får anses vara rätt komplett.


Mittback 2 = John Terry (back-up Brede Hangeland)


Kommentar överflödig. Eller jag kan iofs säga att Terry varit som vanligt. Det räcker.


Vänsterback = Ashley Cole (back-up Patrice Evra)


Har hittat rätt under Ancelottis styre och i ärlighetens namn har jag aldrig sett Ashley bättre.


Högermitt = Aaron Lennon (back-up Craig Bellamy)


Denna säsong har Lennon varit exakt så bra som man hela tiden gått och väntat på att han skulle vara. Det som skiljer denna säsong mot tidigare är att hans slutprodukt har varit avsevärt mycket bättre än tidigare och många är det som anser att Lennon spelat till sig en startplats i Englands landslag. Enligt mig borde han vara given.


Innermitt 1 = Michael Essien (back-up Alexandre Song)


Essien har varit ett monster på Chelseas mittfält och ibland funtar man om vi har att göra med någon slags övermänniska för han slutar fan aldrig springa.


Innermitt 2 = Cesc Fabregas (back-up Frank Lampard)


Världens bästa innermittfältare? Del Bosque har ett  av tidernas största fotbollsdilemmor framför sig då han ska plocka ut mittfältet i Spanien till kommande VM-slutspel. Landet är begåvat med mittfältare som Xavi, Fabregas, Iniesta, Senna, Xabi Alonso och David Silva. Två ska bort. Vilka?


Vänstermitt = Wayne Rooney (back-up Ryan Giggs)


Rooney får ta på sig en vänstermitt roll i detta lag men det lär inte vara några problem för den mångsidige Unitedspelaren. Har efter C. Ronaldos och Tevez flytt tagit ett större ansvar en tidigare och kommer vara en het utmanare om priset som ligans MVP.


Forward 1 = Didier Drogba (back-up Jermain Defoe)


Oavsett form vet man alltid en sak med Drogba, han kommer ställa till ett helvete för motsåndarnas backlinje. Försvinner iväg till Afrikanska Mästerskapen i januari vilket Ancelottis svär några italienska svordomar över.


Forward 2 = Carlos Tevez (back-up Fernando Torres)


Ingen tvivlade väl på att Tevez skulle göra succe i City? Med hans vilja, teknik, styrka och snabbhet kan det inte gå fel vilket han bevisat i varje klubb han kommit till.


Coach = Roy Hodgson (back-up Alex McLeish)

 

Fulham spelar inte bara en effektiv fotboll utan även en underhållande fotboll under den sympatiske Hodgson. Med tanke på europaspelet så kommer matchandet bli hårt under våren och vi får se hur Hodgson hanterar detta.

 

Gott nytt år!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Costanza - 29 januari 2010 10:33

Hejsan! Bloggen har flyttats till http://blogg.aftonbladet.se/pl Mvh/Costanza ...

Av Costanza - 28 januari 2010 23:42

Om Robinhos flytt till Santos Nu är det klart, Robinho får en tidig sommarsemester. Jag är medveten om att han kanske kommer behöva spela lite fotboll då och då under den sex månader långa period som han kommer tillbringa i Santos. Mer än i C...

Av Costanza - 28 januari 2010 20:49

  Lördag 16.00   Birmingham-Tottenham (sänds på Canal+ Sport 2)   Tips: X   Fulham-Aston Villa (sänds på Canal+ Sport extra)   Tips: X   Hull-Wolves   Tips: 1   Liverpool-Bolton (sänds på Canal+ Sport 1)   T...

Av Costanza - 28 januari 2010 16:49

Sky kommer i april lansera deras nya 3D kanal där man kommer kunna se fotbollsmatcher i 3D och redan på söndag kommer 9 utvalda pubar sända matchen Arsenal-United i 3D. Min spontana reaktion är att detta är hur kul som helst. Har sett rätt må...

Av Costanza - 28 januari 2010 14:42

  Stryktipset 128 rader   1. Liverpool-Bolton = 1 Tio tidningars tips: 10-0-0 2. Birmingham-Tottenham = 1X Tio tidningars tips: 6-3-1   3. Fulham-Aston Villa = 1X Tio tidningars tips: 6-3-1   4. Hull-Wolves = 1 ...

Rule Britannia

Fråga mig

0 besvarade frågor

Premier League på Canal+

Premier League på webben

Spela på stryktipset

Presentation


Costanzas Premier League Blogg

Senaste inläggen

Premier League grejer

Arkiv

RSS

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards