Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Judas Coyle vann, kryss på Molineux och Bentley målar

Av Costanza - 27 januari 2010 11:10


Om Owen Coyles första vinst i Premier League med Bolton

Efter två relativt bra matcher mot Arsenal fick Coyle sin första vinst i Premier League med Bolton som nu kliver ovanför nedflyttningsstrecket. Bolton har egentligen ett rätt hyfsat lag på pappret och bör inte ligga bland de sista tre enligt mitt tycke men Gary Megson fick aldrig laget att spela till sin fulla potential vilket jag tror nämnde Coyle kommer att lyckas med.


Coyle kanske inte är världens största taktiker a la Wenger men hans känsla för människor är i världsklass då han ständigt lyckas få spelare att maxprestera bara genom att få spelare att tro på dem själva, imponerande!Läs vad Andy Cole tycker om Coyle så förstår ni vilken typ av manager han är.


Om att Coyle kallades Judas av Burnleys fans

Känns inte helt ok. Givetvis smärtar det att en manager av Coyles dignitet lämnar men ibland kan man tycka att supportrarna borde se saker i ett lite större perspektiv.


Ledde Burnley till Premier League där han fick laget att spela en oväntat underhållande fotboll och för att citera Coyle själv "Perhaps they should call me Moses, as I led them out of the wilderness."


Om den sorgliga historien på Molineux

En av årets mest icke-exotiska matcher spelades igår mellan Wolves och Liverpool. Krävs en detektiv i klass med Sherlock Holmes för att hitta några positiva saker för Liverpool att ta med sig från denna match.


Steven Gerrard var tillbaka i laget men intensiteten som laget visade mot Stoke och Spurs var som bortblåst och för Pool gäller det nu att hitta någon form av momentum där de vinner mer än en match i rad för att de ska kunna rädda säsongen.


Om David Bentleys mål

Målet mot Fulham var inte jättespektakulärt. Att Bentley startade var däremot spetktakulärt med tanke på att Bentley på sistone varit lika nära startelvan i Spurs som Winston Bogarde var under sin sista tid i Chelsea. Efter att ha varit briljant i Blackburn så gick Bentley för 15 milj £ till Spurs där det har gått rätt snabbt utför.


Bentleys spelstil påminner om Sebastian Larssons spelstil med minuset att Bentleys inställning är på en avsevärt lägre nivå. Om Bentley jobbar på inställningen kan han mycket väl närma sig en plats i startelvan men det är en lång väg dit och jag tror att Bentley behöver en nystart i en annan klubb för att närma sig formen han hade för ett par år sedan.






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Costanza - 29 januari 2010 10:33

Hejsan! Bloggen har flyttats till http://blogg.aftonbladet.se/pl Mvh/Costanza ...

Av Costanza - 28 januari 2010 23:42

Om Robinhos flytt till Santos Nu är det klart, Robinho får en tidig sommarsemester. Jag är medveten om att han kanske kommer behöva spela lite fotboll då och då under den sex månader långa period som han kommer tillbringa i Santos. Mer än i C...

Av Costanza - 28 januari 2010 20:49

  Lördag 16.00   Birmingham-Tottenham (sänds på Canal+ Sport 2)   Tips: X   Fulham-Aston Villa (sänds på Canal+ Sport extra)   Tips: X   Hull-Wolves   Tips: 1   Liverpool-Bolton (sänds på Canal+ Sport 1)   T...

Av Costanza - 28 januari 2010 16:49

Sky kommer i april lansera deras nya 3D kanal där man kommer kunna se fotbollsmatcher i 3D och redan på söndag kommer 9 utvalda pubar sända matchen Arsenal-United i 3D. Min spontana reaktion är att detta är hur kul som helst. Har sett rätt må...

Av Costanza - 28 januari 2010 14:42

  Stryktipset 128 rader   1. Liverpool-Bolton = 1 Tio tidningars tips: 10-0-0 2. Birmingham-Tottenham = 1X Tio tidningars tips: 6-3-1   3. Fulham-Aston Villa = 1X Tio tidningars tips: 6-3-1   4. Hull-Wolves = 1 ...

Rule Britannia

Fråga mig

0 besvarade frågor

Premier League på Canal+

Premier League på webben

Spela på stryktipset

Presentation


Costanzas Premier League Blogg

Senaste inläggen

Premier League grejer

Arkiv

RSS

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards