Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Team of the decade i Premier League

Av Costanza - 31 december 2009 17:09

Flertalet tidningar har skrapat ihop ett Prem team of the decade och jag tänkte själv plocka ihop en elva. Klicka på namnen så får ni en härlig video med varje spelare + sir Alex.


Målvakt = Edwin van der Sar


Kommentar: Finns en del hyfsade konkurrenter men holländaren var strålande under sin period i Fulham mellan 2001-2005 och sedan han kom till United har han dessutom fått vara med om att vinna ligatiteln och Champions League.


Högerback = Gary Neville


Kommentar: Han har inte bäst teknik, han har inte bäst speed och han har inte den bästa fysiken. Ingen annan högerback har dock haft samma höga lägstanivå under en såpass lång tid som storebror Neville.


Mittback 1 = Rio Ferdinand


Blev den dyraste försvarsvärvingen i historien när han värvades för 30 milj.£ från Leeds till United. Ingen ifrågasätter idag transfersumman som Fergie la ut på den elegant spelande mittbacken.


Mittback 2 = John Terry


John Terry är för mig den ultimata mittbacken. Orädd, bra spelsinne, bra passningsspel, bra på att nicka och stenhårda tacklingar.Given på listan.


Vänsterback = Ashley Cole


Ashley lär inte vara den mest älskade spelaren på listan men han förtjänar hursomhelst en plats.


Höger mitt = Cristiano Ronaldo


Världens bästa spelare 2008 och kanske den mest spännande spelaren som skådats i Premier League har givetvis en solklar plats på listan.


Innermitt 1 = Frank Lampard


Jag är inte världens största fan av Frank Lampard men hans statistik talar för sig själv. Alltid med i toppen av poängligan och sällan skadad gör att det är svårt att ifrågasätta hans kontinutet.


Innermitt 2 = Steven Gerrard


Att orka bära ett helt lag år efter år är fruktansvärt imponerande. Det enda som fattas i prisskåpet är en Premier League titel och den tror jag tyvärr kommer bli svår att införskaffa i sitt nuvarande lag.


Vänster mitt = Ryan Giggs


Spelare kommer och går i United men en som alltid är kvar är Ryan Giggs. Varje gång man tror han är slut som spelare så motbevisar han en.


Forward 1= Thierry Henry

 

Världens bästa forward mellan 2000-2004 lekte med motspelarna under sin tid i Premier League och känns ganska ohotad på listan.


Forward 2 = Dennis Bergkamp


Svårare att utse Forward nummer 2 men som Arsenalfan kan jag inte igonera en av vår tids största fotbollsgenier. Spelade bara halva decenniet men det räcker för mig.


Tränare: sir Alex Ferguson


Det går inte att välja någon annan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Costanza - 29 januari 2010 10:33

Hejsan! Bloggen har flyttats till http://blogg.aftonbladet.se/pl Mvh/Costanza ...

Av Costanza - 28 januari 2010 23:42

Om Robinhos flytt till Santos Nu är det klart, Robinho får en tidig sommarsemester. Jag är medveten om att han kanske kommer behöva spela lite fotboll då och då under den sex månader långa period som han kommer tillbringa i Santos. Mer än i C...

Av Costanza - 28 januari 2010 20:49

  Lördag 16.00   Birmingham-Tottenham (sänds på Canal+ Sport 2)   Tips: X   Fulham-Aston Villa (sänds på Canal+ Sport extra)   Tips: X   Hull-Wolves   Tips: 1   Liverpool-Bolton (sänds på Canal+ Sport 1)   T...

Av Costanza - 28 januari 2010 16:49

Sky kommer i april lansera deras nya 3D kanal där man kommer kunna se fotbollsmatcher i 3D och redan på söndag kommer 9 utvalda pubar sända matchen Arsenal-United i 3D. Min spontana reaktion är att detta är hur kul som helst. Har sett rätt må...

Av Costanza - 28 januari 2010 14:42

  Stryktipset 128 rader   1. Liverpool-Bolton = 1 Tio tidningars tips: 10-0-0 2. Birmingham-Tottenham = 1X Tio tidningars tips: 6-3-1   3. Fulham-Aston Villa = 1X Tio tidningars tips: 6-3-1   4. Hull-Wolves = 1 ...

Rule Britannia

Fråga mig

0 besvarade frågor

Premier League på Canal+

Premier League på webben

Spela på stryktipset

Presentation


Costanzas Premier League Blogg

Senaste inläggen

Premier League grejer

Arkiv

RSS

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards